NieuwsNieuwsbrief bestuur – November

9 november 2020

Beste leden,

Middels deze mail willen we jullie graag informeren over een paar belangrijke onderwerpen.

Het kabinet heeft afgelopen dinsdag 3 november weer nieuwe maatregelen afgekondigd met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus.
Vanwege die maatregelen is het voorlopig helaas nog niet mogelijk om wedstrijden te spelen. Wel kan de jeugd trainen en gaan we kijken of er voor
de jongste leden onderlinge wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Zodra het weer mag, willen we ook de trainingen voor onze seniorenleden faciliteren. Ook als het bijvoorbeeld maar met maximaal 4 leden mag.
Mocht jij goede ideeën hebben voor deze moeilijke situatie horen wij het graag! Wist je bijvoorbeeld dat we ook de veldjes van Handbalvereniging Blauw-Wit mogen gebruiken;
uiteraard in overleg met deze club. En uiteraard moet alles voldoen aan de huidige richtlijnen van het RIVM:

  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Contributie & tegenprestatie
We zien nu dat sommige leden geen contributie betalen aan OSC’45. Aan de ene kant begrijpen we dat, maar we vragen ook om jullie begrip voor de situatie van onze club.
Onze vaste lasten lopen namelijk nog steeds door, zoals bijvoorbeeld de huur van de velden, contributie aan de KNVB en onderhoud aan het complex.
De financiële buffer van OSC’45 is helaas beperkt. Wij verzoeken iedereen daarom dringend om toch zo spoedig mogelijk zijn/haar contributie te betalen!

Omdat we begrijpen dat deze situatie ook voor onze leden moeilijk is, willen we graag met jullie meedenken en hopelijk een tegenprestatie bieden als dat kan:

De kans bestaat dat we via de overheid en/of KNVB financiële compensatie krijgen. Mocht dit ertoe leiden dat we, naast de betaalde contributie,
financieel gezond blijven, willen we samen met de leden bepalen hoe we een te bepalen bedrag gaan besteden. Denk aan een tegemoetkoming in de kosten voor de contributie,
organisatie van een dinsdag- of woensdagavondcompetitie (met hapjes en drankjes)  op het moment dat het weer kan of extra investering in materiaal.
Uiteraard kan OSC’45 dit alleen doen, als iedereen zijn contributie heeft betaald!

Jupiler
Tot slot nog een vrolijke noot: samen met onze nieuwe kantinebeheerders heeft het bestuur besloten om per 1 januari 2021 over te stappen van Grolsch naar Jupiler.
Bij deze overstap zullen er enkele (kleine) aanpassingen aan de bar gedaan worden.

Via deze weg wil het bestuur iedereen veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden en wij hopen jullie allemaal snel weer te kunnen begroeten op ons mooie sportcomplex!

Met vriendelijke groet,
Bestuur van OSC’45 (secretaris@osc45.nl)

P.S.: zet hem alvast in je agenda; op vrijdagavond 27 november wordt onze Algemene Ledenvergadering online gehouden!
Er zullen besluiten genomen worden over de toekomst van onze club. Nadere informatie volgt snel

All contents © copyright OSC'45. All rights reserved.