NieuwsOSC’45 De Club van Noord !

16 juni 2020

OSC’45 is al 75 jaar de Club van Orthen en omgeving. Vanaf seizoen 2020 – 2021 gaan wij met veel enthousiasme aan de slag om van OSC’45 één van de meest gezellige voetbalverenigingen van ’s-Hertogenbosch en omgeving te maken.

Met diverse jeugd- en seniorenteams en ons eerste elftal spelend op zaterdag zal er een goede sfeer hangen op ons complex. Gemoedelijk en met respect voor iedereen. Eigenlijk zoals je dat van een echte dorpsclub gewend bent. En dat is ook niet zo gek, want Orthen was vroeger een dorp, dat zelfs al eerder bestond dan ’s-Hertogenbosch. Nu is het de plek waar iedereen van harte welkom is lekker te komen voetballen en te genieten van de gezelligheid. Jong én oud!

Voetballen op zaterdag voor senioren wordt steeds populairder! En toch is er niet veel aanbod in ’s-Hertogenbosch om te voetballen op zaterdag als je ouder dan 19 bent.
Wij kiezen er daarom voor onze poorten open te stellen voor iedereen die met zijn team of als individu op zaterdag wil genieten van het voetbalspel én er altijd van heeft gedroomd ooit in Oranje te spelen ?.

Met onze onlangs gerenoveerde kleedkamers, groot clubhuis, tribune en maar liefst 5 mooie voetbalvelden zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooie voetbaldag. Daarnaast zal er regelmatig een feestje worden gebouwd op zaterdag in ons clubhuis, zodat iedereen lang kan nagenieten van de wedstrijden.

Spreekt bovenstaande je aan, wil je lid worden en/of heb je nog vragen, mail dan naar ledenadministratie@osc45.nl.

Wij zien je reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met sportieve groet,
Bestuur en leden OSC’45

All contents © copyright OSC'45. All rights reserved.